Värdegrund

Passagerarsäkerhet

Vår första prioritet

Utforska

Tillförlitligheten hos våra produkter

Irizar garanti

Open

Våra kunder ska vara säkra på att de har ett pålitligt fordon. Med mer än 127 års erfarenhet av att bygga bussar som rullar på fem olika kontinenter, i olika klimat och vägförhållanden, så har vi stor erfarenhet som borgar för en mycket god kvalité i alla lägen.

Våra bussar är konstruerade enligt de strängaste kvalitetsparametrar, med robust och pålitlig finish av högsta kvalité.

Förutom att använda de mest avancerade teknologierna för design, material, komponenter och produktionsprocesser, och innan vi går in pån ya marknader eller gör betydande förändringar, så skickas våra bussar till de mest noggranna tillförlitlighetstesten i ett av de mest prestigefyllda forskningsinstituten i världen. Och detta med utmärkta resultat.

En speciell bana används för att simulera en hel livstids körning av bussen. Testerna kombinerar körning på olika underlag i olika hastigheter. En serie manövrar utförs för att påverk a fordonets konstruktion och för att tvinga upphängningssystemen, upptäcka ljud, visualisera damminsprutning och analysera slitage.

Vi simulerar den intensiva användningen av bussen för att kontrollera hållbarheten under de svåraste förhållandena. Testerna övervakas noggrant av oberoende institutioner.

Morgondagens teknik

Utmaningar kräver svar. Irizars teknik har dem

Open

Den teknik som Irizar skapar syftar till att övervinna utmaningar som uppkommit av trafikförhållandena hos moderna vägar. De syftar också till att skapa en känsla av välbefinnande och säkerhet som återspeglas i resans nöje och njutning.

Den fulla LED interiören och exteriören, den multiplexerade arkitekturen och CAN kommunikationsprotokollet som artikulerar bussens alla elektroniska system och möjliggör diagnos och datainsamlingstjänster med hjälp av OBD kontakten, är bara några exempel på bussens avancerade elektronik.

En anmärkningsvärd funktion är AEB-LDW körhjälpssystemet som är integrerat via pekskärmen, kontroll och HMI konsolen där komfort- och underhållningssystemen kan administreras ifrån.

Som en ny funktion så har luftcirkulationssystemet placerats i taket och under bussen. Detta ökar prestandan för klimatsystemet och motverkar imma på rutorna.

Lönsamhet för kunder

Vi hjälper dig att göradin verksamhet lönsam

Open

Vid Irizar är vi medvetna om att bränsle är den största kostnaden våra kunder har, därför har vi gjort allt för att minska förbrukningen. Den nya generationen Euro VI DAF-motorer med mindre inre friktion, ett modifierat bränsleinsprutningssystem och andr a lösningar minskar förbrukningen avsevärt.

Programvaran för de automatiska växellådorna, bussens aerodynamik med lägre friktionskoefficienter, smalare front med mindre luftintag, lägre vikt på grund av användningen av höghållfast stål bidrar alla till att göra Irizars bussar till ledande på marknaden när det gäller bränsleförbrukning.

En annan faktor som påverkar maximal lönsamhet är reparations- och underhållskostnader. Utöver dessa faktorer har det blivit gynnsammare serviceintervaller. En buss kan nu köras upp till 100 000 kilometer innan oljan behöver bytas. Och priset på reservdelar har blivit lägre.

Vi kan använda den mest avancerade tekniken i våra bussar för att möjliggöra övervakning och kostnadseffektiva kontroller som hjälper våra kunder att optimera prestandan och lönsamheten i flottan.

Utöver detta så är restvärdet på en Irizar buss högt, vilket gör avkastningen på investeringen attraktiv och en av våra prioriteringar är att minimera koldioxidutsläppen. Med dessa fakta blir beslutet att välja en Irizar ganska lätt.

Irizar Service

Alltid nära dig

Open

Nära och personlig kundservice är ett värde som identifierar Irizar. Resan börjar när du beslutar dig för att specificera och konfigurera din buss på det sätt som passar dina behov. Teamet av personer som tjänar dig kommer att vara med och stötta dig under hela bussens liv, vilket hjälper dig att fatta de bästa besluten för att göra lönsamheten så bra som möjligt.

24h Irizar Assistance

agar om året, mer än 12 språk

Våra kunder har tillgång till ett stort servicenätverk (1100 officiella servicepunkter på 5 kontinenter, mer än 700 servicepunkter i Europa), som inkluderar fullständig reparation, inställning och underhållstjänste med full garanti, 24 timmar om dygnet, 365 dagar per år. Vi har även moderna tekniska och logistiska centra för hantering av reservdelar och levererar alla nödvändiga delar till alla platser runt om i världen med mycket korta leveranstider.

Delar och tillbehör

I-service verktyget är en plattform för fordonsservicehantering (användning, underhåll och reparation) som ger dig en smidig tillgång via dator, mobil eller surfplatta. Du får teknisk information om din buss, inklusive servicehandboken samt pneumatiska och elektriska uppgifter. Du kan även se vart närmsta auktoriserade verkstad ligger.

Du kan också använda den för att se reservdelar i detaljnivå uppdelade i grupper och komponenter. Dessa kan beställas och spåras via Eshop.

Irizar Service Verktyg

Diagnostikverktyget gäller för alla konventionella Irizar fordon, oavsett om det är en komplett buss eller på ett chassi. Det kan diagnostisera flera system inklusive motor, överföring, retarder, bromsar, upphängning, däck, kylfläkt, dörrar, hissar, belysning, klimatkontroll med mera. Anslutningen mellan fordon och diagnosverktyget görs via bluetooth eller kabel, och kan användas med en vanlig bärbar dator.

Träning

Våra verkstadstekniker håller sig alltid uppdaterade på vad som införlivas i alla nya bussar så att deras prestanda när det gäller säkerhet, reparation och underhåll alltid är av högsta kvalité.

Ipanel

The iPanel fleet manager offers the most advanced technology to provide customizable solutions according to the needs of the business model. iPanel services are tailored to be integrated into the processes of our clients, helping in decision-making in order to improve profitability.

Thanks to our fully customizable fleet management system, our customers can optimize the performance and profitability of their fleet, in addition to thoroughly monitoring costs and efficiency. Datik products and services are designed for commercial fleets of all sizes.

EcoAssist

The EcoAssist system is a fuel-saving solution that shows the driver a series of instructions that optimize his or her driving style. It provides efficiency data on fuel consumption and carbon dioxide emissions directly from the vehicle in order to assist in decision-making and optimizing resources.

EcoAssist underlines the need to improve driving styles, increase driver awareness of the impact of transport on nature as well as increase energy efficiency, reduce fuel consumption, increase road safety and enable companies to make cost savings.

Design

Vi vill att du ska trivas med din buss

Open

Designen blev som en ikon för varumärket Irizar och en av de viktigasteegenskaper som identifierar märket.Varje buss är summan av de mångatekniska lösningarna somuppmärksammar den estetik som uppstårgenom företagets erfarenhet och innovationsförmåga.

Närvaro, attraktiv design, aerodynamiska linjer, solida former, robusthet,ergonomi, tillgänglighet och rörelse är några av de egenskaper som våra bussar projekterarför världen.

Funktionerna i en Irizar

Varumärkets identitet och karaktär följer linjerna genom bussarna. Design, teknik och hållbarhet är uttrycken för den förnyade andan som genomtränger varumärket och som syftar till att inspirera tilltro till ägare,förare och passagerare.

Interiör

Vårt mål är att skapa en känsla av välbefinnande och lämna passagerarna ett oförglömligt minne i slutet av resan.

Att resa i en Irizar är att låta dig gå vilse i en unik sensorisk upplevelse. Ta en titt och du kommer att se hur varje detalj i inredningen accentuerar de känslor som skapas av den skulpturala exteriördesignen.

Anpassning

Vi vill att dinbuss ska vara unik

Open

 

Anpassning och flexibilitet för att möta våra kunders krav är en nyckelfaktor för Irizar.Vi erbjuder oöverträffad anpassningsförmåga, såatt kunderna kankonfigurera sin buss för att fylla alla tänkbara behov.

Kunderna kan välja mellan en mängd olika ytor och klädsel samt en långlista med alternativ för underhållning, inklusive WiFi, iphone-anslutningar, monitorer inbyggda i sätena, individuella ljud-, navigations-ochövervakningssystem eller olika catering alternativ.

 

Ett val är den alternativa VIP 2+1 layouten som är utformad för exklusivaplatser och erbjuder stor lyx och hög kvalité till passagerarna. Perfekt förvanliga ”första klass” platser. Bussenkan enkelt anpassas för två platserpå varje sida, den kan även anpassas och utrustas för personer mednedsatt rörlighet.

Tillgänglighet och mobilitet

Vi vill att dina kunderska bli mer bekväma

Utforska