Irizar Service

Alltid nära dig

Det viktigaste för oss är att hålla våra kunders fordon på vägarna. Oavsett om det är hemma eller borta, söker vi ständigt efter det mest effektiva sättet att säkerställa att våra kunder får högsta service.

Vi förstår mer än andra hur viktigt det är att hålla tidtabeller och deadlines. Passagerare som väntar kan bli mycket stressande och potentiellt väldigt dyrt. Med vårt återförsäljarnätverk är vi välutrustade för att stödja dig och ditt fordon.

 

 

På Irizar har vi ett speciellt tillvägagångssätt för reparationer och behov. Vi litar inte på att ett företag kan hantera alla delar i reparationsarbetet, utan erkänner att det finns experter som specialiserat sig på vissa specifika områden, som motorer, dörrar, luftkonditionering etc. Detta erkännande garanterar att vårt nätverk är större och speciellt skickligt för att hitta lösningar som passar just dig och dina behov. Vi är specifikt inriktade på eftermarknadsservice och support av Irizars bussar. Detta ger oss frihet att hitta det bästa stödet. Vi kan anpassa och optimera de bästa resurserna som finns tillgängliga för att tillhandahålla optimala lösningar.

Irizar ser till att du får det stöd som behövs, och vi arbetar noggrant för att upprätthålla ett nära samarbete med var och en av våra kunder. Tillit och respekt uppnås, och vi strävar ständigt efter att förtjäna våra kunders tillit och respekt.